Axelbandslösa BH:ar till julens festklänningar

strapless-2-skuren

Julen närmar sig och med den kommer många festliga tillställningar. Julmiddagar, glöggmingel och såklart nyårsafton är tillfällen som den lilla svarta cocktailklänningen åker på. Just nu är det populärt med riktigt smala axelband eller helt axelbandslösa klänningar eller toppar, och det kan vara svårt att hitta en bra axelbandslös BH som är både osynlig och håller grejerna på plats. Här kommer några tips på hur du löser problemet!

Axelbandslös BH

En axelbandslös BH passar om du har en klänning utan vare sig ärm eller axelband, men inte om den har djup rygg eller urringning. En axelbandslös BH sitter ganska hårt runt bröstkorgen och har ofta lite push up-effekt. Du hittar dem i princip överallt där de säljer underkläder. Be personalen om hjälp att hitta rätt storlek.

Den osynliga självhäftande BH:n

En självhäftande BH passar om du har en klänning med bar rygg, men inte om du har en djup urringning. Den fäster direkt på brösten med hjälp av självhäftande klister på insidan av kuporna, och knäpps ihop med ett litet spänne i mitten som skapar en fin klyfta. Tänk på att inte använda bodylotion på brösten innan du tar på den och kom ihåg att tvätta av BH:n försiktigt efter att du använt den. Låt den självtorka och förvara ihopklistrad.Freebra är ett märke som är specialiserade på självhäftande bh:ar, men modellen finns även hos de vanligaste kedjorna nu för tiden.

Dölj juvelerna med nipple covers

Om du har små bröst och en skir klänning med både djup rygg och urringning kan du med fördel endast använda nipple covers som täcker bröstvårtorna. Enkelt och naturligt snyggt! Du kan köpa dem i underklädersaffärer eller i de flesta vanliga butiker som säljer underkläder.

Håll allt på plats med brösttejp

Har du lite större bröst och en ganska avslöjande klänning eller topp så kan det vara skönt att tejpa brösten på plats med hjälp av brösttejp. Det finns dessutom en särskild dubbelhäftande tejp som du kan tejpa fast klänningen på huden med, så att du inte råkar visa hela härligheten när det går vilt till på dansgolvet!

Osynliga BH:ar är kanske inte alltid den absolut snyggaste lösningen, men du kan ju alltid kompensera upp med att ha ett par riktigt snygga trosor. Om du känner dig snygg under syns det på utsidan, som jag brukar säga.

God jul på er och hoppas att ni får några riktigt roliga julfester!

Leave a Reply