Reashoppa på Twilfit – upp till halva REA-priset!

SpetsBH som tittar fram

Hej alla underklädesfantaster där ute!

Äntligen är det löning igen efter årets absolut fattigaste månad. Visst är det skönt att återfå kontrollen över sin ekonomi och kunna unna sig igen! 🙂 För er som fortfarande ligger lite back efter julhelgerna tänkte jag tipsa om att skynda er till närmsta Twilfit och fynda de sista reavarorna innan vårens nyheter dimper ner. Nu har de upp till halva reapriset på massor av fina underkläder, trosor, nattlinnen och strumpbyxor!

REA-shoppa Calvin Klein underkläder

Tänk bara på att inte handla onödiga saker som du inte behöver bara för att det är billigt! Twilfit har också massor av fina märken i sitt sortiment, till exempel Calvin Klein, Triumph, Spanx, Sloggi och Hanky Panky. Om du kommer över en Freebra på REA är det bara att haffa direkt! Gör en inventering av vad du behöver och satsa på att investera i bra kvalitét även när du shoppar på REA. Jag tycker i och för sig att Twilfits egna märke oftast har väldigt bra kvalitét också.

Jag brukar tänka klassiskt när jag handlar underkläder på REA. Vitt, svart och hudfärgat är alltid en bra investering. T-shirt Bh:ar behövs alltid, men i vår kommer jag att fortsätta satsa på mjuka Bh:ar i spets utan bygel att ha under tunna linnen och t-shirts. De får gärna titta fram litegrann i urringningen för den där perfekta romantiska looken. Sedan älskar jag ju att handla set! Alltså Bh och trosa som matchar.

Mjuk BH från Calvin Klein Hur fint var det här rosa set:et!?

Shoppa online eller i butik

Jag är ett stort fan av att shoppa online (det är farligt bekvämt), men utbudet på Twilfits webbshop var inte helt tillfredsställande. Jag promenerar förbi en Twilfit-butik varje dag på väg till jobbet och där ser det ut om att de har ett mycket större utbud. Men som sagt, skynda er! Det är inte långt kvar innan REA:n plockas bort för den här gången.

Lycka till med REA-shoppingen, hoppas att ni fyndar något riktigt fint!

Leave a Reply